Mosaic Hotel

8.2 10 9

Reviews


Gemiddelde overall waardering (3 beoordelingen): 9,0 "Ligging: 10,0; Service: 9,0; Prijs/Kwaliteit: 9,0; Kamers: 9,7; Hygiëne: 9,7"

Gemiddelde overall waardering (5 beoordelingen): 9,7 "Hygiëne: 10,0; Comfort: 9,5; Locatie: 9,5; Faciliteiten: 10,0; Prijs/Kwaliteit: 9,0"

De eerste reviews op bedandbreakfast.nl verwachten wij binnenkort ""
9

6 mei 2018
Ouder stel
website
Swinda (website)

In een woord,GEWELDIG We hadden het niet beter kunnen treffen,wat een mooie en luxe kamer, plus mooie schone badkamer en waar het ons verder aan niets ontbrak. Er was echt aan alles gedacht,heerlijke koffie en thee, koelkast gevuld met voor elk wat wils, zelfs een afwasmachine ontbrak niet. Ook het prachtige uitzicht op de gracht was heel bijzonder en gezellig om naar te kijken. Zelfs toen we s´avonds thuis kwamen stond er een schaaltje vers fruit voor ons klaar. Ook het ontbijt was uitstekend geregeld in een nabij gelegen ontbijt en lunchroom. Al met al zeer aan te bevelen voor een ieder die een apart Bed and Breakfast locatie zoekt in Utrecht.

Swinda (Arnhem, Nederland)
10

25 juli 2017
Jong stel
booking.com
Fantastisch!!!

De gastvrijheid, de fantastische kamer met alle luxe. Ongelofelijk! Zo'n uniek plekje en bijzondere hotelkamer hebben wij nog nooit gehad. Een voormalige kelder omgetoverd in een luxe hotelkamer met je terras aan het water. De eigenaar zo ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Je zit aan de Oudegracht in het rustige gedeelte. Met ongeveer 10 minuten lopen zit je het drukkere gedeelte met tal van restaurantjes en terrasjes aan de Oudegracht. Wij hebben echt genoten! De kamer was heel schoon, voorzien van alle luxe, zelfs een klein keukentje met vaatwasser, oven, koelkast en servies. Heerlijke bedden. Je voelt je echt als god in Frankrijk!! Doen mensen!! Wij gaan snel weer terug! TIP!: huur een sloep om door de grachtjes te varen. Ontzettende leuke ervaring! Waardering op booking.com: 10,0

Patricia en Richard (Spijkenisse, Nederland)
10

25 juli 2017
Jong stel
booking.com
Prachtige locatie

Prachtige locatie en perfecte service! Waardering op booking.com: 10,0

Damiaan (Rotterdam, Nederland)
10

23 juli 2017
Ouder stel
booking.com
Alles piekfijn in orde

Fantastische locatie. Per sms is toegevoegd: "We hebben een fantastisch verblijf gehad in jullie prachtige hotelkamer. Alles piekfijn in orde en met zeer veel smaak ingericht. Samen met het mooie weer was het helemaal compleet." Waardering op booking.com: 10,0

Harm (Maastricht, Nederland)
8

22 juli 2017
Jong stel
booking.com
Genoten van de stad en de bijzondere accomodatie.

Een prachtig verblijf op een prachtige locatie! Heerlijk bed, heel leuk uitzicht, gezelligheid vanaf het water en alles wat je in een stad zoekt binnen handbereik. Badkamer en keukentje helemaal prima in orde. Meer dan voldoende zalige koffie en gelegenheid tot het regelen van ontbijt zoals je dat zelf graag wilt. Waardering op booking.com: 8,3

Simone (Nederland)
10

18 juli 2017
Ouder stel
booking.com
Fantastische plek en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende vakantie

Ik vind dit een van de beste plekken waar we hebben verbleven. Het was een mooie studio kamer gelegen op een fantastische locatie midden in het centrum en aan de werf van een prachtig deel van de gracht. Het had alles wat je zou kunnen denken en wensen. De eigenaar was een geweldige gastheer en nam zelfs tijd om ons mee te nemen voor een boottochtje over de Utrechtse grachten. Ik zou deze mooie plek aan iedereen aanraden die op zoek is naar een ontspannende en heerlijke vakantie. " Waardering op booking.com: 10,0

Philip (Unitede Kingdom)
9

20 juni 2017
Ouder stel
zoover
Je eigen huisje aan de Oudegracht!

Je eigen huisje aan de Oudegracht in het centrum van Utrecht! Door de lage situering aan het water geen last van de gebruikelijke stadsdrukte. Wel varen er regelmatig bootjes langs, die voor wat afwisseling zorgen. De ligging is perfect, in het Museumkwartier en vlak bij de Twijnstraat met zeer speciale winkeltjes en rijk voorzien van eetgelegenheden, die overigens in deze omgeving so wie so volop aanwezig zijn. In de luxe kamer, voorzien van t.v. en wifi is werkelijk aan alles gedacht: heerlijke bedden, heerlijke douche en een kleine maar zeer moderne keuken, voorzien van magnetron, koffiezetter en afwasmachine. Voeg daarbij nog de mogelijkheid om voor je kamer op je eigen terras aan de Oude Gracht te zitten en het kan niet meer stuk. Waardering op Zoover: 9,0

George (Deventer, Nederland)
9

6 juni 2017
Zakelijke reiziger
zoover
Absolute aanrader!

Prachtige studio. Gloednieuw, gelegen in het centrum van Utrecht. Schoon en ruim, inclusief kitchenette. Absoluut aan te bevelen! Omdat het direct aan een kanaal ligt, is het niet geschikt voor kleine kinderen! Waardering op Zoover: 9,0

Robert (Engeland)
9

6 juni 2017
Ouder stel
zoover
Wij voelen ons 'uit en thuis' in dit comfortabele en gezellige hotel aan het water.

Wij voelen ons 'uit en thuis' in dit comfortabele en gezellige hotel aan het water. Binnen: superbedden, prachtige douche, vloerverlichting, zitje, keukentje, Nespresso; alles even comfortabel. Buiten: genieten het pittoreske uitzicht en de voorbijgaande bootjes. Musea, winkels, restaurants zijn vlakbij. Een aanrader! Waadering op Zoover: 9,0

Kees en Janna (Venlo, Nederland)

Plaats een review