Wellness Arrangement

Maak uw verblijf in het Hotel Oudegracht compleet met een ontspannende massage of een weldadige gezichtsbehandeling bij SPA Cube op de Oudegracht (650 meter vanaf Hotel Oudegracht). 

Spa Cube Full Body Relax Massage

Ontspan en relax! Na het ondergaan van deze massage voelt u zich als herboren. Een pure weldaad voor lichaam en geest. Deze klassieke massage van 60 minuten focust op de ontspanning van de spieren voor het gehele lichaam. 

Óf:

Spa Cube Skin Treatment Original
Helemaal afgestemd op uw huidbehoefte is dit de volledige gezichtsbehandeling waarbij de huid optimaal in conditie gebracht wordt door de specialisten van Spa Cube. De behandeling duurt 60 minuten. Ook voor mannen een aanrader!

Als u bij uw boeking bij Hotel Oudegracht het Wellness Arrangement selecteert, nemen wij per e-mail contact met u op om tijdig de exacte datum en tijd plus de behandeling van uw voorkeur te kunnen reserveren.

EUR 60,- per persoon Reserveer nu
Utrecht Fietsstad Arrangement

Utrecht Fietsstad Arrangement

Utrecht is een echte fietsstad. Dagelijks fietsen er meer dan 125.000 mensen door de Utrechtse binnenstad. Fietsen maken dan ook deel uit van het stadsbeeld, u ziet ze overal!

LEES VERDER
Culinair Arrangement

Culinair Arrangement

Geniet van de culinaire verrassingen uit de keuken van het schuin tegenover Hotel Oudegracht gelegen restaurant De Heeren van Leeuw. Alleen mogelijk op dinsdag tot en met zaterdag.

LEES VERDER
3+ Nights Arrangement

3+ Nights Arrangement

Indien u drie nachten of langer boekt bij Hotel Oudegracht, kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting. Bij drie of vier nachten ontvangt u EUR 15 korting per nacht. Vanaf vijf nachten bedraagt de korting zelfs EUR 30 per nacht. De korting is reeds verwerkt in de getoonde prijzen. Uiteraard kunt u dit arrangement wel combineren met een van de andere arrangementen.

LEES VERDER