Utrecht Fietsstad Arrangement

Utrecht is een echte fietsstad! Dagelijks fietsen meer dan 125.000 mensen door de Utrechtse binnenstad. Fietsen maken dan ook deel uit van het stadsbeeld, u ziet ze overal!

Met fietsen van Hotel Oudegracht is uw verblijf nog comfortabeler. U bent extra snel bij het theater of bij het restaurant dat u gereserveerd heeft. Maar ook fietsen langs de Vecht, naar een van de stadsparken of naar het mooie natuurgebied Amelisweerd is een waar genoegen. En desgewenst kunt u ons vragen om de Hotel Oudegracht picknickmand en deze zelf vullen met de mooie spijzen en dranken uit de Twijnstraat voor een romantische picknick! 

Tien suggesties voor mooie en bijzondere fietsroutes vanaf Hotel Oudegracht, varierend van 10 tot 45 kilometer, vindt u hier

Het Utrecht Fietsstad Arrangement houdt het volgende in:

  • Twee geweldige Vanmoof city bikes met drie versnellingen voor de gehele duur van uw verblijf, ongeacht het aantal overnachtingen.
  • Gebruik van onze luxe picknickmand (inclusief kleed) die u zelf kunt vullen met de heerlijke producten uit de Twijnstraat

Alleen bij boeking via deze site en reservering van de fietsen vooraf betaalt u slechts eenmalig EUR 7,50 per fiets voor uw gehele verblijf (normaal EUR 8,50 per dag). 

EUR 15,- per verblijf Reserveer nu
Wellness Arrangement

Wellness Arrangement

Maak uw verblijf in het Hotel Oudegracht compleet met een ontspannende massage of een weldadige gezichtsbehandeling bij SPA Cube op de Oudegracht.

LEES VERDER
Culinair Arrangement

Culinair Arrangement

Geniet van de culinaire verrassingen uit de keuken van het schuin tegenover Hotel Oudegracht gelegen restaurant De Heeren van Leeuw. Alleen mogelijk op dinsdag tot en met zaterdag.

LEES VERDER
3+ Nights Arrangement

3+ Nights Arrangement

Indien u drie nachten of langer boekt bij Hotel Oudegracht, kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting. Bij drie of vier nachten ontvangt u EUR 15 korting per nacht. Vanaf vijf nachten bedraagt de korting zelfs EUR 30 per nacht. De korting is reeds verwerkt in de getoonde prijzen. Uiteraard kunt u dit arrangement wel combineren met een van de andere arrangementen.

LEES VERDER