Culinair Arrangement

Geniet van de culinaire verrassingen uit de keuken van het schuin tegenover Hotel Oudegracht gelegen restaurant De Heeren van Leeuw. Alleen mogelijk op dinsdag tot en met zaterdag.

Bij reserveringen vanaf 2 nachten kunt u het De Heeren van Leeuw Arrangement boeken, bestaande uit:

  • het door de chef-kok dagelijks samengestelde 4-gangen verrassingsmenu
  • bijpassend wijnarrangement
  • koffie en friandises

Indien u dit arrangement boekt, nemen we tijdig met u contact op om uw datum van voorkeur te vernemen zodat we uw tafeltje tijdig kunnen reserveren. 

EUR 120,- voor 2 personen Reserveer nu
Utrecht Fietsstad Arrangement

Utrecht Fietsstad Arrangement

Utrecht is een echte fietsstad. Dagelijks fietsen er meer dan 125.000 mensen door de Utrechtse binnenstad. Fietsen maken dan ook deel uit van het stadsbeeld, u ziet ze overal!

LEES VERDER
Wellness Arrangement

Wellness Arrangement

Maak uw verblijf in het Hotel Oudegracht compleet met een ontspannende massage of een weldadige gezichtsbehandeling bij SPA Cube op de Oudegracht.

LEES VERDER
3+ Nights Arrangement

3+ Nights Arrangement

Indien u drie nachten of langer boekt bij Hotel Oudegracht, kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting. Bij drie of vier nachten ontvangt u EUR 15 korting per nacht. Vanaf vijf nachten bedraagt de korting zelfs EUR 30 per nacht. De korting is reeds verwerkt in de getoonde prijzen. Uiteraard kunt u dit arrangement wel combineren met een van de andere arrangementen.

LEES VERDER