Geniet van onze aantrekkelijke arrangementen

Bij uw kamerreservering kunt u een van onze aanrekkelijke arrangementen boeken. Wij nemen na ontvangst van uw boeking (waar nodig) contact met u op om exacte data en tijdtsippen af te stemmen zodat u verzekerd bent van tijdige reservering.

Utrecht Fietsstad Arrangement

Utrecht Fietsstad Arrangement

Utrecht is een echte fietsstad. Dagelijks fietsen er meer dan 125.000 mensen door de Utrechtse binnenstad. Fietsen maken dan ook deel uit van het stadsbeeld, u ziet ze overal!

LEES VERDER
Wellness Arrangement

Wellness Arrangement

Maak uw verblijf in het Hotel Oudegracht compleet met een ontspannende massage of een weldadige gezichtsbehandeling bij SPA Cube op de Oudegracht.

LEES VERDER
Culinair Arrangement

Culinair Arrangement

Geniet van de culinaire verrassingen uit de keuken van het schuin tegenover Hotel Oudegracht gelegen restaurant De Heeren van Leeuw. Alleen mogelijk op dinsdag tot en met zaterdag.

LEES VERDER
3+ Nights Arrangement

3+ Nights Arrangement

Indien u drie nachten of langer boekt bij Hotel Oudegracht, kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting. Bij drie of vier nachten ontvangt u EUR 15 korting per nacht. Vanaf vijf nachten bedraagt de korting zelfs EUR 30 per nacht. De korting is reeds verwerkt in de getoonde prijzen. Uiteraard kunt u dit arrangement wel combineren met een van de andere arrangementen.

LEES VERDER