Duurzaamheid en comfort

Genieten van Utrecht
Hotel Oudegracht is de ideale uitvalsbasis en ook het comfortable rustpunt om het mooie en gezellige Utrecht te ontdekken. We geven u desgewenst graag tips over de musea, restaurants, concerten, theaters, stadswandelingen en andere activiteiten. Mailt u ons gerust of kijk alvast eens op de pagina 'Locatie'.

Logeren aan de gracht in een middeleeuwse werfkelder
Hotel Oudegracht is gesitueerd in een recent volledig gerenoveerde, middeleeuwse werfkelder in het centrum van Utrecht, volgens menigeen 'de mooiste grachtenstad van Europa'. Zorg en respect voor het historisch erfgoed, de mooie leefomgeving en het milieu vormen een belangrijk uitgangspunt voor zowel de renovatie, inrichting als het gebruik van de werfkelder. Duurzaamheid en comfort gaan uitstekend met elkaar samen. 

Respect voor de historische omgeving
U kunt gerust gebruik maken van het fraaie werfterras dat direct aan uw werfkelderkamer grenst, en daar een kopje koffie of een lekker glaasje wijn drinken en een broodje eten met uitzicht op het water en de voorbijkomende bootjes. Terrasmeubilair is daarvoor beschikbaar.
Hierbij geldt wel een belangrijke Huisregel: “houd de werf schoon en rustig!” Het is niet toegestaan om op het terras of met de deuren open muziek af te spelen of anderszins lawaai te produceren.

Ontbijt
Voor uw ontbijt bieden wij twee mogelijkheden:
A) U kunt voor EUR 12,50 per persoon per overnachting genieten van een heerlijk en compleet ontbijt bij Stael in de Twijnstraat (300 meter van Hotel Oudegracht) met koffie/thee, croissantje, broodjes, zoet en hartig beleg, een eitje, yoghurt, vers fruit en jus d'orange.
Of:
B) U bereidt zelf uw ontbijt in de kitchenette. Bij aankomst staat voor de eerste ochtend een basispakket met mooie ontbijtproducten voor u klaar. Voor de rest van uw verblijf kunt u desgewenst een en ander zelf aanvullen door inkopen te doen in de Twijnstraat op drie minuten lopen. Of u ontbijt op eigen gelegenheid bij een van de ontbijtzaken in de omgeving.

Lunch en diner
Voor lunch en diner vindt u in de omgeving van Hotel Oudegracht diverse lunchrooms, eet-cafe's, bistro's en restaurants. Op de pagina 'locatie' kunt u lezen welke onze eigen favorieten daarbij zijn. 

Ook kunt u uiteraard gebruik maken van de kitchenette in uw kamer en uw eigen lunch of diner bereiden. De traiteur, de Keurslager en de viszaak in de Twijnstraat verkopen versbereide maaltijden. Voor een mooie bijpassende wijn zijn er diverse wijnzaken/slijterijen in de Twijnstraat. Verse sushi en pizza's kunt u afhalen in de Twijnstraat of laten berzorgen bij uw hotelkamer.  

Privacy
U heeft een eigen opgang aan de werf en maximale privacy. Er is geen receptie of lounge bij het hotel, ons kantoor is gelegen op circa 150 meter. Voor aankomst ontvangt u van ons per e-mail en per sms een pincode waarmee u zelf ter plaatse kunt inchecken.

Hotelinformatie

Annulering
Best Flexible Rate: kosteloos annuleren tot 3 dagen voor de dag van aankomst. Lowest Non Refundable Rate: geen restitutie mogelijk.

Check in
Tussen 15:00 en 23:00

Check out
Vóór 12.00 uur

Toegankelijkheid
De ingang van ons hotel ligt aan de werf en is vanaf het bovengelegen straatniveau te bereiken via een trap (twaalf treden). Geen lift aanwezig.

Internet
Gratis snel wifi-netwerk voor gasten

Was- en Strijkservice
Binnen 24 uur van maandag t/m donderdag

Fietsverhuur
Zie ons 'Utrecht Fietsstad Arrangement'

Verhuur kano's en fluisterbootjes
On-line reserveren via kanoverhuurutrecht.nl. Bij uw hotelboeking kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van onze picknickmand.

Fitness
Welness & Healthclub New Style Oudegracht (EUR 9,50 per persoon)

Roken
Niet toegestaan

Huisdieren
Niet welkom

Galerij

Galerij

Sfeerimpressies.

Bekijk de sfeerinpressies